|
Post by diacreeper on Sept 14, 2012 15:37:08 GMT -5
Ma nägin ükspäev Oma Naaberklassivenda (ühesõnaga) Minecrafti UUT SERVERIT Mängimas . küsisin talt IP aadressi Ja nii siis ma hakkasin kah seda m2ngima. Ta on serveris Abistaja ja mulle meeldib väga kuidas ta teisi aitab ja ma tahan tema moodi olla loodan et saan Abistaja Tahan saada Abistajaks NIIVÄGA!! Andmed Nimi: matu InGameName : DiaCreeper Vanus : 10 Kogemused: Tahan saada abistajaks siis saan teisi l6bustada, saan oma klassi kaaslasi õpetada, ja hakkan kutsuma rahvast WorldGuard : 1. //wand 2. märgistan diagonaalis olevad postid ära 3. /expand vert 4. /region define 5. /region addowner ''regioni nimi'' ''protecti tahtja nimi'' 6. /region addmember ''regiooni Essentials : /pay /nick /ban /kick /banip /tp /tphere /tpa /tpaccept /tpdeny /unban /unbanip /unregister parool /bal /money ,v6i kirjuta, /balance /fly Jne... neid on veel palju
|
|
|
Post by Elnor on Sept 15, 2012 4:48:43 GMT -5
Vanust on sul vähe, aga ma olen sind näinud lucasega koos ja ta on sind isegi soovitanud vist? Praegu saad trial aja kui selle ajaga oled korralik saad päris abistajaks.
|
|