|
Post by dodolol on Sept 22, 2012 1:48:15 GMT -5
tahaks opi ma hakkaks siis s6braga m2ngima seda koguaeg peale kooli laupäev ja pühapäev mitte nii palju aga tunnike ikka
|
|
|
Post by dodolol on Sept 22, 2012 3:03:10 GMT -5
Nimi: Kert Vanus: 14 Miks peaksid saama sellele kohale:mdea oleks 2ge Esiteks usun, et ma saan kõigiga ilusti läbi. Teiseks Kogemusi küllaga. Kolmandaks Ma tean, et reeglid ei ole lõbu pärast vaid neid tuleb ka jälgida. Neljandaks Minecrafti juba ka päris palju mängitud. Räägi endast: (5...12 lauset) :teen sporti tulen koolist koju ja kohe phm minecrafti ei pela 24/7 minecrafti m2ngin vahepeal csi ka aga enamus aeg ikka minecrafit ma pole kuri siis kui keegi tahab midagi küsida siis küsigu julgelt ma ei lähe kurjaks No mdea. taotlusi vaadates peab mingeid commandeid kirjutama, kirjutan mida ka tean. WorldGuard: Märgin postid, üks ühe hiire klahviga, teine teisega. Vajutan "T" Kirjutan : //expand vert /region define alanimeks omanik /region flag alanimi creeper-explosion deny /region flag alanimi greeting tekst - Sisenedes /region flag alanimi farewell tekst - Välja minnes Soovid lisada mingi inimese juurde - Ala omanikuks - /regon addowner alanimi omanik Ala liikmeks - /region addmember alanimi liige Kõike saab kontrollida serveri siseselt näiteks : Kirjutades /region näitab mis võimalusi on. Ka kui kirjutad /region addmember näitab täpsemalt kuidas lisada liiget.
|
|
|
Post by Elnor on Sept 22, 2012 10:58:47 GMT -5
Vastus ei, pole vaja op et mängida.
|
|
|
Post by lucas on Sept 25, 2012 12:19:54 GMT -5
Hhhuii... kindlasti omanik annab mingile suvakale OP keda ta isegi ei tea, või noh ei usalda ;D
|
|
|
Post by diacreeper on Oct 1, 2012 6:46:26 GMT -5
kuradi türad antke mulle op nahhuj ma osavam,...
|
|
|
Post by Elnor on Oct 1, 2012 7:11:33 GMT -5
Rahune maha, "suure türaga" poiss.
|
|