loco
New Member
|
Post by loco on Oct 24, 2012 13:22:33 GMT -5
IGN:LoCo Vanus:14 Eelnevad kogemused. Kus serveris? Kui kaua?nebuloses 1 kuu abi olin nõutud abistaja. Miks me peaksime just sinu valima ?Sest ma ei kuritarvita oma v6imu ma aitan neid keda on petetud v6i kui on reegleid rikutud. Mis ideid on serveriga ?Erilise pole kuna k6ik on olemas.Kinggb teeb juurde mis ma juba kuulsin. Lisainfo:mänginud MC 2a ja olen osav ehitamisel plugineid ei valda ültse olen väga väga aktiivne jne...
|
|
|
Post by lucas on Oct 24, 2012 14:45:19 GMT -5
suht sama mis ma enda kohta öelda saan aga olen m2nginud 2 a seda ei saa öelda , ma olen mänginud 1 a aga sellegi poolest oskan //wandi ja k6ike ,oskan poodi teha ( viimati sain poe tegemise selgeks Oma serveris (ühel viisil) ) Aga ainus mida ma ei oska on Protti toppida aga küll ma selle kah õpin ära, oot mida Kinggb juba teeb juurde? Igatahes kui sa tahad abistajaks saada , siis ma olen sinu poolt kuna sul oskusi on, ja oleneb selles kuidas sa inimestega läbi saad , kui mingi 10+ inimest ütlevad , Loco Ei aita mind jne.. siis ma võtan oma sõnad tagasi , v6i et : Loco Tp killib jne...
|
|
loco
New Member
|
Post by loco on Oct 25, 2012 1:44:47 GMT -5
Jahh noo tänud sellegi eest, vb tõesti olen ise ka rikkunud reegleid.Paar korda olengi nii teinud (KUI MA OLIN 2 PÄEVA SERVUS MÄNGINUD) siis ma ei teadnud reegleid aga nyyd on kõik selge.Inimesi abistanud hmm eriti pole võimalik siin abistada kui on sul väike rank. aga see mis KingGB ütles nagu mina sain aru , teeb nii et chestidele ei saa protti panna peale siis oleks poole huvitavam ja sa saaksid teise asju tuimalt v6tta (mina sain nii aru) (see oli 1 m6te) ja need koodid ma ei m6tlend neid ma m6tlesin neid et plugineid ei oska nt tava servule panna selline plugin et mingid topised servule juurde (nagu need poemüüjad kes spawnis on)
|
|
|
Post by Elnor on Oct 25, 2012 2:43:47 GMT -5
Kui uus mapp tuleb oled sa abistaja.
|
|
loco
New Member
|
Post by loco on Oct 25, 2012 2:44:41 GMT -5
Suur aitähh! Sa ei pea pettuma