|
Post by lucas on Aug 27, 2012 6:25:02 GMT -5
Tahan saada korrahoidjaks Andmed Nimi : Joel IGN : lucas01 Vanus : 10 Kogemused: Olen korralik l6bustan rahvast, ei riku reegleid. Mulle v2ga meeldib Naljatada, Abistada Hetkel olen theheavenis Abistaja aga tahaksin saada korrahoidjaks. WorldGuard : 1. /wand 2. märgistan diagonaalis olevad postid ära 3. /expand vert 4. /region define 5. /region addowner ''regioni nimi'' ''protecti tahtja nimi'' 6. /region addmember ''regiooni nimi'' ''memberi nimi'' (juhul kui omanik tahab) 7. Kui vaja greetinguid ja farewelle siis /region flag ''regiooni nimi'' greeting ''plaplapplalalpaa'' (näidis) /region flag ''regiooni nimi'' WorldEdit : /wand ja /set on põhiline GroupManager : /manuadd ''player'' ''group'' on p6hiline asi Essentials : /pay /nick /ban /kick /banip /tp /tphere /tpa /tpaccept /tpdeny /unban /unbanip /unregister parool /bal /money ,v6i kirjuta, /balance /fly /mute /op nimi /deop nimi /gm nimi /whois nimi /money give nimi kui palju /jail (näidis) /jail Pliis vangla1 50m mingi kas /tphereall , v6i , /tpallhere , commant oli Ega mul need kõik peas pole , /fireball IGN = InGameName OOTAN VASTUSEID
|
|
|
Post by lucas on Aug 27, 2012 6:26:12 GMT -5
jne... neid commanteid on veel veel ... aga need olid need mis mul peas olid
|
|
|
Post by lucas on Aug 27, 2012 12:56:30 GMT -5
Kui ma korrahoidjaks ei saa siis kas ma saaksin ehk , kas AbiVIPiks v6i VIPiks v6i isegi Moderaatoriks ? Mdea kas Moderaator on parem kui Abi.V.I.P v6i VIP
|
|
|
Post by lucas on Aug 30, 2012 8:50:54 GMT -5
Krt neid ranke Pole ;D Ainult nendes VIP on , eI ei ei , vipiks ma ei taha
|
|